top of page
Information om Covid19
Man med mask

Kom inte till kliniken om du har feber, hosta, halsont eller känner er sjuka. Samt om ni varit i kontakt med personer som varit smittade inom en tidsperiod av 7 dagar. När ni kommer till kliniken ber vi er att tvätta och desinficera händerna med handspriten som tillhandahålles på patienttoaletten innan ni sätter er ner i väntrummet.Kom inte för tidigt till er tid, kom till utsatt tid för att vi ska förhindra att fler än 1 sitter i väntrummet.Skulle det vara så att det sitter en till patient i väntrummet ber vi er hålla 2 m avstånd från varandra samt använda munskydd.Tillhör du riskgrupperna och har frågor eller är orolig, hör av er till oss.

 Vad vi gör på kliniken för att förhindra smittspridning:* Arbetar som vi alltid gör med basala hygienrutiner,* Vi försöker se till så att man är själv i väntrummet. Är man inte det finns det munskydd att tillgå och man kan sitta med 2 m mellanrum.* Vi är naturligtvis hemma om vi har de minsta symtom.* Ring eller maila oss om ni har frågor.

Tandblekning

05/27/19

Vi erbjuder tandblekning med skenor där du bleker hemma 1-4 timmar i ett antal dagar beroende på graden av missfärgning. Produkten som vi använder är skonsam och minimerar risken för ilningar.  

Du bör veta att vi rekommenderar att du först genomgår en undersökning innan blekningen kan utföras, om du inte redan är patient hos oss, detta för att det inte ska föreligga några problem eller hinder för ett lyckat resultat. 

Du kan läsa mer om reglerna kring tandblekning på läkemedelsverkets hemsida.

Please reload

Perfect Smile
bottom of page